1.jpg

Personal Training

I’m looking for a personal trainer, the last one didn’t work out…

Wil je graag extra begeleiding of iemand die je helpt om je doel deze keer echt te bereiken?

Wil je graag extra begeleiding of iemand die je helpt om jouw doel deze keer echt te bereiken? Ga dan trainen met een personal trainer! Personal training is de meest effectieve en persoonlijke trainingsmethode om jezelf in een betere conditie te brengen. Of het nu gaat om afvallen, spieropbouw, uithoudingsvermogen verbetering of fit- en gezondheid. De personal trainer ontwikkelt voor jouw persoonlijk trainings- en voedingsadvies met als doel een optimaal en een gezond functionerend lichaam. Hij adviseert jou over je voeding en motiveert je door de trainingen heen.

Wij zien personal training als een samenwerking tussen jou en je trainer om samen resultaat gericht te werken aan je doelen en wensen.

Of je er nu voor kiest om Personal Training te combineren met je eigen workouts of enkel voor een personal training per week kiest. We passen je trainingsschema aan zodat het voor jou werkt. Daarnaast gebruikt de personal trainer regelmatig Bodyscans om jouw resultaten te meten en je trainingen een stapje hoger te brengen. De personal trainer is echt jouw stok achter de deur. En personal training hoeft echt niet te duur te zijn!

Interesse in PT? Neem contact met ons op of laat je gegevens achter via e-mail en we nodigen je graag uit voor een gratis (!) kennismakingsgesprek.

Voordelen van personal training

- Op maat gemaakt trainingsschema;

- Voedingsschema en tips;

- Uitgebreide Bodyscans en advies;

- Eén op één training en constante begeleiding.

 

Personal Trainers

Personal Trainer: Raoul Gubbels

Personal Trainer: Jelmer Wijnja