Groepslessen

 
pila.png

YOGALATES

Yogalates is een heerlijke combinatie van Yoga en Pilates. Tijdens de Pilates train je je hele lichaam vanuit je core. Sterke buik- en rugspieren, een goede houding en het effectief leren gebruiken van je spieren. Vervolgens een half uur Yoga met veel rekken, strekken en ontspanning.

IMG-20180327-WA0033.jpg

KICKBOXEN

Een actieve les gericht op vet verbranden, verbeteren van het uithoudingsvermogen, coördinatie en kracht. Zeer geschikt voor beginnende ‘kickboxers’! Onze trainer Jelmer geeft je een leuke full body workout die ook nog eens zeer effectief is. Handschoenen aanwezig in de club.

IMG_3313.JPG

Fatburn

Een unieke les binnen Balans! Door middel van een combinatie van simpele bewegingen op de step en spierverstevigende oefeningen met losse gewichten, wordt de vetverbranding gestimuleerd en je hele lichaam geshaped! Je conditie wordt verbeterd, je lichaam wordt strakker en uiteraard worden de overtollige pondjes flink aangepakt! Wordt gegeven op de maandag- en woensdagavond om 19:00 uur en op donderdagochtend 9:00 uur.

 
Pilates.png

Pilates

Stabilisatie door gebruik van je buikspieren! Een groepstraining waarbij je werkt aan houdingsverbetering en bewustwording van je spieren. Wie wil er nu geen soepel, krachtig lichaam met strakke buikspieren? Deze combinatie met reguliere pilates en pilates met bal gaat je helpen dit doel te bereiken. Wordt gegeven op de maandagochtend 10:15 uur en op woensdagochtend 9:00 uur.

 
Screenshot_20190103-185923.jpg

Relax yoga

Relax Yoga begint en eindigt met een ontspannings oefening, gericht op ademhaling en bewustwording.  In de Relax  Yoga les zijn het de  yogahoudingen die vloeiend in elkaar overlopen. Ademhaling en de juiste uitvoering van de houdingen staan centraal. Op deze manier heeft men de tijd om te ervaren wat voor uitwerking de asana’s/yogahoudingen hebben, en hoe men de ontspanning ervaart aan het einde van de les die wordt afgesloten met een meditatie. Kortom, bewustwording, ademhalingsoefeningen, yoga houdingen, een hele fijne les, gericht op ontspannen van lichaam en geest, die voor alle leeftijden toegankelijk is. Wordt gegeven op de donderdagochtend om 10:15 uur.

edited.jpg

UX Cross

De UX Cross biedt sporters van elk niveau mogelijkheid om gevarieerd functioneel te trainen. Op en rond de UX Cross doen sporters oefeningen in de vorm van een circuittraining aansluitend op bewegingen die je in het dagelijks leven meemaakt zoals duwen, werpen, tillen, springen of klimmen. Een training vol afwisseling en plezier gericht op kracht, flexibiliteit, balans, conditie en coördinatie. Ook wordt hier gebruik gemaakt van de unieke TRXtraining, trainen op basis van je lichaamsgewicht. Verveling is uitgesloten! De lessen worden doordeweeks geven om 10:00 (ma/wo/vrij) en 19:30 uur (elke doordeweekse dag). Ook op zondagochtend is er een les om 11:00 uur.

Boxfit

Bokstraining door gediplomeerd bokstrainer Joe Bronya. Boksen is dé groepstraining die je fysiek en mentaal een stuk sterker maakt! Werken aan je coördinatie, je conditie verbeteren en heel veel vet verbranden. Boksen geeft je een onvergetelijke dosis energie en is vooral heel fun! Lichamelijk contact wordt vermeden. Deze technische trainingen zijn geschikt voor jong en oud. Deze les is op maandagavond 20:15 uur.

Screenshot_20190103-185358.png

BUIK BILLEN BENEN (BBB)

BBB is elke dinsdag en donderdag om 20:15 uur. Een half uur lang gaan we alleen maar focussen op de Buik Billen en Benen. Squats, lunges, hip raises, cross over, chrunches, noem het maar op. Met deze spierversterkende oefeningen worden de 3 B’s getriggerd in deze les. Spierpijn verzekerd! De les is voor beginners tot gevorderd en voor elke leeftijd (m/v).

DANCE FOTO bewerkt.png

Dance

Dansen op populaire hits die hoog in de hitlijsten staan! Van nieuwe dance hits tot swingende Latin beats. Bij de DANCE lessen komen verschillende dansstijlen aan bod en wordt een uur lang een levendig, unieke en afwisselende les gegeven. Met DANCE heb je nooit het gevoel dat je bezig bent met een workout, omdat het zo leuk is! Geschikt voor elk niveau. De lessen worden gegeven op de maandagochtend 9:00 uur, woensdagochtend 10:15 uur en vrijdagavond 20:00u.

Screenshot_20190103-184640.jpg

SPINNING

De spinning lessen zijn originele en populaire indoor cycling lessen! En dat is niet alleen omdat Spinning een onovertroffen manier is om jouw fitnessdoelstellingen werkelijkheid te maken. Dankzij eenvoudige (cyclische) bewegingen, top instructeurs en muziek die je stimuleert om te fietsten, is het nog niet zo leuk geweest om in top vorm te komen. De lessen worden op meerdere momenten aangeboden: maandag om 9:00, 19:00 en 20:15 uur, dinsdagavond om 19:30 uur , woensdag om 9:00 en 20:15 uur, donderdagavond 20:15 uur, vrijdag om 9:00 en 19:00 uur en zondag om 10:00 uur.

IMG_3298.JPG

BODY PUMP

Body Pump is de originele barbell class dat je hele lichaam krachtiger maakt. Deze 60-minuut durende workout daagt alle belangrijke spiergroepen uit door middel van de beste krachtoefeningen uit het fitnesscentrum zoals squats, bankdrukken, deadliften en bicep curls. Fantastische muziek, motiverende instructeurs en de mogelijkheid je eigen niveau te bepalen inspireren je om je doelen te behalen. Er word lesgegeven op de dinsdagavond 18:00 uur, donderdagavond 19:00 uur en op zondagochtend 9:00 uur.

pila.png

BODY BALANCE

Body Balance is de Yoga, Tai Chi, Pilates workout waarbij je flexibiliteit en kracht opbouwt en je een gevoel krijgt van rust en kalmte. Gecontroleerde ademhaling, concentratie en een zorgvuldige gestructureerde series van stretches, bewegingen en houdingen op muziek creëren een holistische workout die het lichaam in een toestand van harmonie en balans brengt. De lessen worden gegeven op dinsdagochtend 9:00u, dinsdagavond 19:00u en op vrijdag 9:00u en 19:00 uur.

YOGA.jpg

POWERYOGA

Breng lichaam en geest in balans. Een reeks vloeiende bewegingen in combinatie met ademhalingsoefeningen. Ontspanning door inspanning. Gegarandeerd een hele nieuwe succes ervaring. Elke maandagavond 18:00 uur en woensdagavond 18:00 uur.

12967369_935713203216603_8902343403104662832_o.jpg

YOUNG ATHLETES

Speciale les voor kinderen waarin onder begeleiding op een speelse manier gefitnesst wordt. Hier wordt de basis gelegd voor een fit lijf! Vanaf 2019 elke woensdagmiddag met Tessa en vrijdagmiddag met Igor. 12 t/m 16 jaar

TRX.jpg

TRX

Een originele op eigen lichaamsgewicht gebaseerde training. Op elk fitnessniveau train je kracht, balans, flexibiliteit en lenigheid. Het voordeel van deze zogeheten ‘suspension training’ is het versterken van met name de core en het versterken van stabiliteitspieren.

PHOTO-2017-11-15-12-04-41 (1).jpg

CORE WORKOUT

15 minuten lang de belangrijkste spieren in je lichaam trainen.

Foto 23.jpg

FIT +

Een rustige les voor de fitte 65+er waar gefocust wordt op lichte kracht, coördinatie en balans oefeningen.