Nieuws

 
 
 
Lezing Juglen 140419.jpg

Zondag 14 april a.s. is er een lezing van spreker en schrijver Juglen Zwaan! Vorig jaar geheel uitverkocht dus wees er dit keer snel bij!

Juglen helpt jou gezonde keuzes te maken in de supermarkt. 
Hij is voorstander van puur natuur en hangt geen enkel voedingsgeloof aan, maar combineert vele visies.

Bekijk ook zeker even de mooie site van Juglen, www.ahealthylife.nl en meld je aan voor zijn wekelijkse interessante nieuwsbrief!

Sportivity app

Beste sporter,

Na jaren ons deelnemerskaartjes systeem bij de balie te hanteren zijn wij over gestapt op een nieuw online aanmeldsysteem om het deelnemen aan de groepslessen eenvoudiger te maken. Als je nog geen link hebt voor het activeren van de app ‘Sportivity’ laat het ons dan weten. De app zelf kun je vinden in de App Store en Google Playstore en is voor de leden van Balans gratis te downloaden. LET OP: de link is maar 24 uur geldig! Met dit account kun je jouw lidmaatschap inzien en je aanmelden voor groepslessen. Dit kan al 24 uur voordat de groepsles start! In onderstaande introductievideo wordt het gebruik van de app rustig uitgelegd. Omdat we nog in de opstartfase zitten, wordt een klein deel van de deelnemerskaartjes nog uitgedeeld bij de balie (een half uur voor de les zoals je gewend bent). Als je bent aangemeld via de app dien je je tenminste tien minuten voordat de les begint aan te melden met je clubcard/tag bij de balie van Balans. Het is niet mogelijk om (wekelijks) een les vast in te plannen. In onderstaande instructievideo wordt het gebruik van de Sportivity app uitgelegd!

 
 
 

Mocht je vragen hebben dan kun je die e-mailen naar info@balans4u.nl of bij de balie met één van de medewerkers bespreken. Als je vrijdagavond nog geen e-mail hebt gekregen van Sportivity voor de aanmelding, neem dan ook z.s.m. contact met ons op om de link te ontvangen. Mocht je niet binnen 24 uur je hebben aangemeld dan maken wij op aanvraag alsnog een nieuwe link voor je aan.

We zijn blij dat we nu een systeem gaan gebruiken die aan jullie vraag voldoet en het deelnemen aan de groepslessen gemakkelijker gaat maken. 
 

Nu ook buiten Balans nog meer in Balans!

 
 
 
 

Instagram