Nieuws

 
 
back in shape-02.png
 

 
 
Release the summer-01.png
 

 
Cees hieronder-02.png
 

 
Geslaagde (VOLLE) lezing van Juglen Zwaan!

Geslaagde (VOLLE) lezing van Juglen Zwaan!

 

Balans uiteraard ook op de Pompeblêdfair!

Balans uiteraard ook op de Pompeblêdfair!

 

Voor zomeractie klik hier

 
 

Openingstijden feestdagen:


Hemelvaartsdag do 30 mei  Gesloten 
1ste Pinksterdag zo 9 juni              Gesloten
2de Pinksterdag ma 10 juni              Geopend van 10:00u tot 15:00u

Tot snel in Balans!

 
 
FLYER FFS.jpg
 
 

OP NAAR DE FITSTE VERSIE VAN JEZELF! >>UITVERKOCHT<<

 • SMALL GROUP PT TRAINING

 • VOEDINGSADVIES

 • OP MAAT GEMAAKT TRAININGSSCHEMA

 • BODYSCANS (3x)

 • START- EN EINDBIJEENKOMST

 • GESCHIKT VOOR ELK NIVEAU (M/V)

 • INCLUSIEF: FITNESS / EGYM® EN GROEPSLESSEN!

  Heb jij je vakantie al geboekt? Gaaf! Maar eh past al je zomerkleding je nog wel ?!?

  Start 1 april met het FIT FOR SUMMER programma bij Balans. 8 weken lang word je met maximaal 12 deelnemers begeleid door onze trainers tijdens de start- en eindmeeting, de Bodyscans en de small group PT trainingen. We motiveren je om daarnaast zelf nog te trainen in de fitness of op eGym; en natuurlijk af te wisselen met onze diverse groepslessen. Wacht niet langer; zet nu die stap naar de fitste versie van jezelf!

  Opgeven kan via info@balans4u.nl of via het contactformulier.

 • BEKIJK OOK: https://www.fitproject.nl/vluginvorm-balans-heerenveen/

LET OP: Enkel plaats voor 12 deelnemers

HOUD ALVAST VRIJ IN JE AGENDA: STARTMEETING 30 MAART OM 10:00U IN BALANS

 
Detox 2019 copy.jpg

DETOXWEEK

Zondag 17 maart t/m zaterdag 23 maart

 
Lezing Juglen 190519.jpg

Zondag 19 mei a.s. is er een lezing van spreker en schrijver Juglen Zwaan! Vorig jaar geheel uitverkocht dus wees er dit keer snel bij!

Juglen helpt jou gezonde keuzes te maken in de supermarkt. 
Hij is voorstander van puur natuur en hangt geen enkel voedingsgeloof aan, maar combineert vele visies.

Bekijk ook zeker even de mooie site van Juglen, www.ahealthylife.nl en meld je aan voor zijn wekelijkse interessante nieuwsbrief!

Sportivity app

Beste sporter,

Na jaren ons deelnemerskaartjes systeem bij de balie te hanteren zijn wij over gestapt op een nieuw online aanmeldsysteem om het deelnemen aan de groepslessen eenvoudiger te maken. Als je nog geen link hebt voor het activeren van de app ‘Sportivity’ laat het ons dan weten. De app zelf kun je vinden in de App Store en Google Playstore en is voor de leden van Balans gratis te downloaden. LET OP: de link is maar 24 uur geldig! Met dit account kun je jouw lidmaatschap inzien en je aanmelden voor groepslessen. Dit kan al 24 uur voordat de groepsles start! In onderstaande introductievideo wordt het gebruik van de app rustig uitgelegd. Omdat we nog in de opstartfase zitten, wordt een klein deel van de deelnemerskaartjes nog uitgedeeld bij de balie (een half uur voor de les zoals je gewend bent). Als je bent aangemeld via de app dien je je tenminste tien minuten voordat de les begint aan te melden met je clubcard/tag bij de balie van Balans. Het is niet mogelijk om (wekelijks) een les vast in te plannen. In onderstaande instructievideo wordt het gebruik van de Sportivity app uitgelegd!

Mocht je vragen hebben dan kun je die e-mailen naar info@balans4u.nl of bij de balie met één van de medewerkers bespreken. Als je vrijdagavond nog geen e-mail hebt gekregen van Sportivity voor de aanmelding, neem dan ook z.s.m. contact met ons op om de link te ontvangen. Mocht je niet binnen 24 uur je hebben aangemeld dan maken wij op aanvraag alsnog een nieuwe link voor je aan.

We zijn blij dat we nu een systeem gaan gebruiken die aan jullie vraag voldoet en het deelnemen aan de groepslessen gemakkelijker gaat maken. 
 

Nu ook buiten Balans nog meer in Balans!

 
 
 

Instagram