608ADCEDB47A4B0C2AB68F4D247E752C.jpg

Balans

‘‘Everyday Balance…’’

 

Welkom bij Sport- & Lifestyle Center Balans! 

Onze club is al bijna 25 jaar een begrip en daarmee dan ook de langstlopende sportschool in Heerenveen! Wij geloven dat alles gaat om balans. Een gezonde lifestyle om te genieten van het leven.

De inrichting en voorzieningen maken “bewegen is beleven” volledig waar. Naast onze faciliteiten zoals fitness en groepslessen, biedt Balans ook een unieke sfeer om je verblijf zo prettig mogelijk te maken.

Bij Balans zijn alle lidmaatschappen 'all inclusive'. Dat betekent dat je één prijs betaalt en daar de volgende faciliteiten bij in zitten:

  • Een persoonlijk intakegesprek met de trainer waarbij je een eigen schema krijgt;

  • Ruim aanbod aan groepslessen;

  • Geavanceerde fitnessapparatuur;

  • Meerdere evaluatiegesprekken per jaar;

  • Vier uitgebreide bodyscans per jaar;

  • Gebruik van onze Finse sauna;

  • Onbeperkt koffie/thee/ chocolademelk en sportenergy;

  • Gebruik van douches en kluisjes.

Resultaat behalen


Bij Balans vinden we het belangrijk dat jij echt het doel behaalt waarvoor je binnenkomt in onze club. Nieuwe leden worden daarom ook direct ondersteund in hun startproces met een intake met één van onze professionele fitnessinstructeurs. We kijken samen hoe we jouw persoonlijke doelstelling kunnen bereiken en welke trainingen hierbij passen. Vervolgens begin je met je eerste training met de fitnessinstructeur en een op maat gemaakt schema. Daarna wordt een bodyscan ingepland waarmee we inzicht krijgen in jouw unieke lichaamssamenstelling. Meer informatie over de bodyscan vind je hier.

Een maand na de intake heeft het clublid een nieuwe afspraak met de trainer om de afgelopen tijd te evalueren.

We vinden het belangrijk dat je gemotiveerd en geïnspireerd wordt tijdens jouw sportmoment. Sporten is goed voor je gezondheid, maar het moet ook leuk zijn! Klik hier voor ons uitgebreide lesaanbod.

Nieuwsgierig geworden? We nodigen je graag uit voor een gratis proefles.

We zien je graag in Balans!

Met sportieve groet,

Team Balans