2016041810591333.jpg

Fitness

“Set your goals high, and don’t stop until you get there.”

IMG_2061.JPG

Multifunctional trainingstoestel de UX Cross.

De UX Cross geeft alle mogelijkheden voor effectieve functionele trainingen en is voor iedereen uitdagend. Trainingen in meervoud omdat na één training nog niet een fractie van de mogelijkheden is uitgediept. Oefeningen zijn gericht op kracht, flexibiliteit, balans, conditie en coördinatie. Perfect voor small group trainingen of één-op-één personal training. Kortom, creëer volledig je eigen uitdagingen, de mogelijkheden zijn eindeloos. Verveling is uitgesloten!

De wijze van trainen is gebaseerd op bewegingen vanuit de krachtsport, gymnastiek/turnen en vanuit het leger. De workouts bestaan uit oefeningen waarbij je lichaam als geheel beweegt en het een wedstrijd is tegen jezelf of de ander. De UX cross is dus ook uitermate geschikt voor personen die fysiek presteren een uitdaging vinden en sportief gezien alles eruit willen halen.

 
IMG_2066.JPG

Fitnesszaal

In de fitnesszaal kun je je richten op cardiofitness en krachttraining. Het helpt je bij het bereiken van je doelstellingen. Zo kun je lekker fit en gezond blijven. Maar ook gericht afvallen of extra spiergroei creëren.

Onze gratis trainingsschema’s worden door onze gediplomeerde instructeurs voor jou op maat gemaakt. Daarnaast worden alle oefeningen individueel aan je uitgelegd zodat je goed en gecontroleerd kan starten. Na de intake wordt een evaluatie gesprek gepland voor het vervolg van je trainingsschema en je vooruitgang bij te houden.

Wil je extra begeleiding, dan is een op een begeleiding door een Personal Trainer mogelijk. Trainen met een personal training zorgt voor intensieve begeleiding met het maximale resultaat. Klik hier voor meer informatie over Personal Training.

Plezier, effectiviteit en veiligheid zijn onze ingrediënten.

Elke sporter voelt zich bij ons in Balans.

Individueel sporten

Individueel sporten kan door middel van fitness en cardio-fitness. Het helpt je bij het bereiken van je doelstellingen. Zo kun je lekker fit en gezond blijven. Maar ook gericht afvallen of extra spiergroei creëren.

Onze gratis trainingsschema’s worden door onze gediplomeerde instructeurs voor jou op maat gemaakt. Daarnaast worden alle oefeningen individueel aan je uitgelegd.

Wil je extra begeleiding, dan is een op een begeleiding door een Personal trainer mogelijk. Intensieve begeleiding met het maximale resultaat.

Plezier, effectiviteit en veiligheid zijn onze ingrediënten.

Elke sporter voelt zich bij ons in Balans.