2016041810591333.jpg

Fitness

“Set your goals high, and don’t stop until you get there.”

IMG_2061.JPG

Multifunctional trainingstoestel de UX Cross

De UX Cross geeft alle mogelijkheden voor effectieve functionele trainingen en is voor iedereen uitdagend. Trainingen in meervoud omdat na één training nog niet een fractie van de mogelijkheden is uitgediept. Oefeningen zijn gericht op kracht, flexibiliteit, balans, conditie en coördinatie. Perfect voor small group trainingen of één-op-één personal training. Kortom; de mogelijkheden zijn eindeloos. Verveling is uitgesloten! Bijna elke dag kun je meedoen met één van onze UX Cross groepslessen. Check ons lesrooster om te zien welk moment jou het beste uitkomt.

 
IMG_2066.JPG

Fitnesszaal

In de fitnesszaal kun je je richten op cardiofitness en krachttraining. Onze geavanceerde fitness- en cardio apparaten helpen je met het bereiken van je doelstellingen. Zo kun je fit en gezond blijven. Maar ook gericht afvallen of extra spiergroei creëren.

Onze gratis trainingsschema’s worden door onze gediplomeerde instructeurs voor jou op maat gemaakt. Daarnaast worden alle oefeningen individueel aan je uitgelegd zodat je goed en gecontroleerd kunt starten. Na de intake wordt een evaluatiegesprek gepland voor het vervolg van je trainingsschema en om je vooruitgang bij te houden.

Wil je extra begeleiding, dan is één-op-één begeleiding door een Personal Trainer mogelijk. Trainen met een personal training zorgt voor intensieve begeleiding met het maximale resultaat. Klik hier voor meer informatie over Personal Training.

Plezier, effectiviteit en veiligheid zijn onze ingrediënten.

42693868_312132719606627_4364471137923577953_n.jpg

Fitness is het hart in Balans. Op onze gebruiksvriendelijke fitnessapparaten kun je eenvoudig en effectief trainen. Daarnaast hebben we een krachtruimte met meerdere powerrekken en hulpmiddelen zoals spotarms en bankdrukbankjes om alles uit je training te halen. Op onze multifunctionele UX Cross toestel kun je je uitleven met functionele oefeningen. Dit zijn oefeningen gericht op kracht, flexibiliteit, balans, conditie en coördinatie. Perfect voor small group trainingen of één-op-één personal training. Ook hebben we een ruim aanbod aan cardiotoestellen.

Kortom: alles om jouw workout naar een hoger niveau te tillen!

Tijdens je eerste gratis intake krijg je een trainingsschema van onze gediplomeerde instructeurs. Alle oefeningen worden individueel aan je uitgelegd zodat je goed en gecontroleerd kunt starten. Na de intake wordt een evaluatiegesprek gepland voor het vervolg van je trainingsschema en om je vooruitgang bij te houden.

Wil je extra begeleiding, dan is één-op-één begeleiding door een Personal Trainer mogelijk. Trainen met een personal training zorgt voor intensieve begeleiding met het maximale resultaat. Klik hier voor meer informatie over Personal Training.