test.jpg

Sport

Sport

 

 “The five S’s of sports training are: stamina, speed, strength, skill, and spirit; but the greatest of these is spirit.”

Wil je graag starten met fitness? Maar lijkt af en toe een groepsles je ook leuk? Dat kan! Bij Balans zijn alle lidmaatschappen inclusief fitness én groepslessen.

Bij Balans vinden we het belangrijk dat jij echt het doel behaald waarvoor je binnenkomt in onze club. Nieuwe leden worden daarom ook direct ondersteund in hun startproces met een intake met één van onze professionele fitnessinstructeurs. Hier maken zij hun persoonlijke doel bekend en wordt samen met de trainer gekeken hoe dit doel behaald kan worden en met welke trainingen. Vervolgens begint het clublid zijn eerste training met de instructeur en een op maat gemaakt schema. Daarna wordt een bodyscan ingepland. Meer informatie over de bodyscan vind je hier.  

Een maand na de intake heeft het clublid een nieuwe afspraak met de trainer om de afgelopen tijd te evalueren.

Daarnaast vinden we het belangrijk om je doel te bepalen met een training die goed bij je past. Sporten is goed voor je gezondheid, maar het moet ook leuk zijn! Klik hier voor ons uitgebreide lesaanbod

Nieuwsgierig geworden? Kom langs voor een gratis proefles of bekijk onze lidmaatschappen en schrijf je online in.