Personal-Fitness-Trainer-Buckhead-GA.jpg

Ryanne van Dalen

Ryanne van Dalen

"Het leukste aan mijn werk vind ik dat je mensen écht kan helpen om hun levensstijl te verbeteren."

"

 

Hallo, mijn naam is Ryanne van Dalen. Ik ben vierentwintig jaar en werk al sinds 2010 bij Balans.

Tijdens mijn eindstage op het MBO ben ik bij Balans begonnen als secretaresse. Al snel kreeg ik ook een paar werkuren erbij voor de administratie. Tijdens mijn HBO opleiding communicatie ben ik altijd bij Balans blijven werken. Naast de administratie ben ik ook meer gaan werken in de fitness en groepslessen gaan geven. In 2015 ben ik afgestudeerd als communicatiedeskundige. Ik houd me bezig met de ledenbeheer, personeelszaken, financiën en communicatie. Ook geef ik groepslessen in de fitness. Daardoor is mijn werk super afwisselend. Het ene moment ben ik bezig met facturen opstellen en het andere moment help ik iemand met bankdrukken. Het leukste aan mijn werk vind ik dat je mensen écht kan helpen om hun levensstijl te verbeteren. Niet alleen door af te vallen of hun conditie te verbeteren: maar dat ze zich weer goed gaan voelen en trots op zichzelf zijn. 

Zelf sport ik sowieso ook vijf keer per week. Krachttraining doe ik het liefst, maar ik wissel ook wel eens af met yoga, boksen, dansen of mountainbiken. Door veel te sporten zit ik beter in mijn vel en heb ik meer energie. En hoe leuk is het dat je van je passie je werk kan maken?

We werken bij Balans met een enthousiast, vakkundig en vertrouwd team. Met z’n allen zorgen we ervoor dat iedereen die bij Balans zich thuis voelt en zijn of haar doel kan behalen. Maar ook de leden zelf zorgen ervoor dat iedereen zich op zijn gemak voelt. We zijn echt een club, en dat gevoel moet je een keer ervaren!