athlete-man-personal-fitness-trainer-26645689.jpg

Raoul

raoul

"Het zijn intense trainingen waarbij je echt één op één werkt."

"

 

Hallo, ik ben Raoul en ik werk al bijna zeven jaar bij Balans.

Ooit begonnen als stagiaire en van fitness instructeur doorgegroeid tot floormanager. Daarnaast ben ik ook stagebegeleider voor de fitnessinstructeurs in spé en geef ik Personal Training.  Bewegen is gezond en leuk en we maken het voor iedereen toegankelijk. Bij Balans sporten allemaal verschillende soorten mensen op verschillende niveaus en van verschillende leeftijden. We hebben een goede balans!

Ik ben altijd bezig met sport en vind het daarom ook fantastisch van mijn hobby mijn werk te hebben gemaakt. Naast fitness ben ik ook vaak te vinden op de mountainbike en in de zomer zeil ik graag over de Friese meren. Sporten houdt mij fit en ik kan er al mijn energie in kwijt. Daarnaast is het ook leuk en gezellig om te doen met vrienden of mijn ouders. 

Met veel plezier geef ik onze leden advies doormiddel van evaluatiegesprekken, bodyscans en trainingsschema’s. Mijn voorkeur gaat uit naar TRX Suspension trainingen. Dit is een trainingsmanier waarbij je gebruik maakt van de zwaartekracht, het eigen lichaamsgewicht en met veel core stabiliteit. Tijdens de Personal Trainingen ligt de focus echt op het clublid. Het zijn effectieve trainingen waarbij we echt werken aan de persoonlijke doelen met de juiste oefeningen en de beste manier naar resultaat. Het zijn intense trainingen waarbij je echt één op één werkt. Enthousiast geworden? Ik nodig je graag uit voor een gratis proefles!