over ons

Over ons

 
 

Welkom bij Sport- & Lifestyle Center Balans. Onze club is al bijna 25 jaar een begrip in Heerenveen en is uitgegroeid tot een sportclub van formaat, waar je in een trendy, open en sfeervolle ambiance kunt sporten.

De inrichting en voorzieningen maken “bewegen is beleven” volledig waar. Naast deze faciliteiten, biedt Balans ook een unieke sfeer om je verblijf zo gezellig mogelijk te maken.

Bij Balans zijn alle lidmaatschappen 'all inclusive'. Dat betekent dat je één prijs betaald en daar de volgende faciliteiten bij in zitten:

  • Een persoonlijk intakegesprek met de trainer waarbij je een eigen schema krijgt

  • Meerdere evaluatiegesprekken per jaar

  • Vier uitgebreide bodyscans per jaar

  • Gebruik van onze sauna

  • Onbeperkt koffie/thee/ chocolademelk en sportenergy

  • Gebruik van douches en kluisjes

Resultaat behalen
Bij Balans vinden we het belangrijk dat jij echt het doel behaald waarvoor je binnenkomt in onze club. Nieuwe leden worden daarom ook direct ondersteund in hun startproces met een intake met één van onze professionele fitnessinstructeurs. Hier maken zij hun persoonlijke doel bekend en wordt samen met de trainer gekeken hoe dit doel behaald kan worden en met welke trainingen. Vervolgens begint het clublid zijn eerste training met de instructeur met een op maat gemaakt schema. Daarna wordt een bodyscan ingepland. Meer informatie over de bodyscan vind je hier. [ HYPERLINK NAAR PAGINA 3.2 BODYSCAN]
Een maand na de intake heeft het clublid een nieuwe afspraak met de trainer om de afgelopen tijd te evalueren.

Daarnaast vinden we het belangrijk om je doel te bepalen met een training die goed bij je past. Sporten is goed voor je gezondheid, maar het moet ook leuk zijn! Klik hier voor ons uitgebreide lesaanbod. [ HYPERLINK NAAR PAGINA 2.3 LESROOSTER)

Nieuwsgierig geworden? Kom langs voor een gratis proefles of bekijk onze lidmaatschappen en schrijf je online in. [HYPERLINK NAAR PAGINA 4 LIDMAATSCHAPPEN)

We zien je graag in Balans!

Met sportieve groet,

Team Balans