Online aanmelden!

 
 
 

Nieuw systeem voor groepslessen 

Beste sporter,

Na jaren ons deelnemerskaartjes systeem bij de balie te hanteren stappen wij vanaf vrijdag 11 januari over op een nieuw online aanmeldsysteem om het deelnemen aan de groepslessen eenvoudiger te maken. a.s. vrijdag 11 januari ontvangen alle leden een e-mail om een account aan te maken in de Sportivity app. Deze app kun je vinden in de App Store en Google Playstore en is voor de leden van Balans gratis te downloaden. LET OP: de link is maar 24 uur geldig! Met dit account kun je jouw lidmaatschap inzien en je aanmelden voor groepslessen. Dit kan al 24 uur voordat de groepsles start! In onderstaande introductievideo wordt het gebruik van de app rustig uitgelegd. Omdat we nog in de opstartfase zitten, wordt een klein deel van de deelnemerskaartjes nog uitgedeeld bij de balie (een half uur voor de les zoals je gewend bent). Als je bent aangemeld via de app dien je je tenminste tien minuten voordat de les begint aan te melden met je clubcard/tag bij de balie van Balans. Het is niet mogelijk om (wekelijks) een les vast in te plannen. In onderstaande instructievideo wordt het gebruik van de Sportivity app uitgelegd!

 
 

Mocht je vragen hebben dan kun je die e-mailen naar info@balans4u.nl of bij de balie met één van de medewerkers bespreken. Als je vrijdagavond nog geen e-mail hebt gekregen van Sportivity voor de aanmelding, neem dan ook z.s.m. contact met ons op om de link te ontvangen. Mocht je niet binnen 24 uur je hebben aangemeld dan maken wij op aanvraag alsnog een nieuwe link voor je aan.

We zijn blij dat we nu een systeem gaan gebruiken die aan jullie vraag voldoet en het deelnemen aan de groepslessen gemakkelijker gaat maken.