Nieuws

 
 

Nieuw systeem voor groepslessen 

Beste sporter,

Na jaren ons deelnemerskaartjes systeem bij de balie te hanteren stappen wij vanaf vrijdag 11 januari over op een nieuw online aanmeldsysteem om het deelnemen aan de groepslessen eenvoudiger te maken. a.s. vrijdag 11 januari ontvangen alle leden een e-mail om een account aan te maken in de Sportivity app. Deze app kun je vinden in de App Store en Google Playstore en is voor de leden van Balans gratis te downloaden. LET OP: de link is maar 24 uur geldig! Met dit account kun je jouw lidmaatschap inzien en je aanmelden voor groepslessen. Dit kan al 24 uur voordat de groepsles start! In onderstaande introductievideo wordt het gebruik van de app rustig uitgelegd. Omdat we nog in de opstartfase zitten, wordt een klein deel van de deelnemerskaartjes nog uitgedeeld bij de balie (een half uur voor de les zoals je gewend bent). Als je bent aangemeld via de app dien je je tenminste tien minuten voordat de les begint aan te melden met je clubcard/tag bij de balie van Balans. Het is niet mogelijk om (wekelijks) een les vast in te plannen. In onderstaande instructievideo wordt het gebruik van de Sportivity app uitgelegd!

 
 

Mocht je vragen hebben dan kun je die e-mailen naar info@balans4u.nl of bij de balie met รฉรฉn van de medewerkers bespreken. Als je vrijdagavond nog geen e-mail hebt gekregen van Sportivity voor de aanmelding, neem dan ook z.s.m. contact met ons op om de link te ontvangen. Mocht je niet binnen 24 uur je hebben aangemeld dan maken wij op aanvraag alsnog een nieuwe link voor je aan.

We zijn blij dat we nu een systeem gaan gebruiken die aan jullie vraag voldoet en het deelnemen aan de groepslessen gemakkelijker gaat maken. 
 

Nu ook buiten Balans nog meer in Balans!

 

Nieuwjaarsrun

Afgelopen 6 januari was het weer zover;  de nieuwjaarsrun van Balans! Dit jaar al voor de derde keer vanaf onze club. Zondagochtend verzamelde iedereen zich rond elf uur in de lounge. Dit jaar stonden er meer dan zestig deelnemers klaar om het nieuwe jaar sportief te starten! Na een warming-up van onze trainers ging de run van start. Deelnemers konden kiezen voor  de 5  km wandeltocht, 5 km hardlopen of 7 km hardlopen. Johan de Jong kwam van de mannen als eerste over de finishlijn van de 5 km en Laura Schols van de vrouwen. Bij de 7 km waren Hayco van de Velde en Marieke Nieuwe Weme de winnaars. Zij kregen allemaal een leuk pakket van Orangefit en een gratis maand sporten bij Balans mee naar huis. Na het wandelen en rennen konden de deelnemers in de lounge genieten van heerlijke snert met een stukje roggenbrood. Wat een geslaagde dag! Team Balans wil graag alle deelnemers hartelijk bedanken voor de inzet en we kijken alweer uit naar volgend jaar. 

 

Duncan is back!

 
Duncan web.jpg
 

Instagram