33766280-Men-in-sport-gym-training-with-barbell-for-fitness-Stock-Photo.jpg

Jeroen Piek

Jeroen Piek

"Als sporter (maar ook als mens) vind ik het belangrijk om voldoende te bewegen, gezond te eten en op zoek te gaan naar de juiste balans in het leven."

"

 

Mijn naam is Jeroen Piek, 26 jaar en ik woon samen met mijn vriendin Tessa in Heerenveen.

Ik ben sinds december 2016 werkzaam bij Balans als fitnessinstructeur en doe daarnaast baliewerkzaamheden.  Door te werken bij Balans kan ik mijn passie voor sport en bewegen overbrengen op andere mensen.

Uit ervaring weet ik wat lichaamsbeweging voor iemand kan betekenen. Het gaat veel verder dan alleen datgene wat je in de spiegel ziet. Het geeft mij voldoening als ik kan bijdragen om een betere versie van jezelf te worden. Mijn sportieve achtergrond(en) zijn atletiek (sprinten) en bobsleeën (2-mans en 4-mans).

Het is een uitdaging om mezelf continu te verbeteren en ik heb daarom de Olympische Spelen van 2018 als doel gesteld. Dat motiveert mij om elke dag weer het beste uit mezelf te halen! Als sporter (maar ook als mens) vind ik het belangrijk om voldoende te bewegen, gezond te eten en op zoek te gaan naar de juiste balans in het leven. Het is een zoektocht die altijd blijft bestaan.

Wil jij samen met ons deze uitdaging aangaan? Schroom niet en neem contact ons op! Daarnaast werken wij elke dag met professionele en enthousiaste groepslesinstructeurs.