35086672-Personal-fitness-trainer-assisting-a-young-woman-in-the-gym-at-a-workout-Stock-Photo.jpg

Igor Milosevic

Igor Milosevic

"Hierdoor vinden mensen het gelijk al fijner om te gaan sporten en blijven ze ook komen."

"

 

Hallo, mijn naam is Igor Milosevic en ik ben 20 jaar. Ik woon in Leeuwarden maar ben bezig met mijn studie in Heerenveen.

Ik zit nu in het laatste jaar Sport, Bewegen en Gezondheid. Dit combineer ik met mijn werk als fitnessinstructeur en baliemedewerker bij Sport- & Lifestyle Center Balans.

Drie jaar geleden ben ik begonnen met mijn opleiding in Heerenveen. Naast mijn studie deed ik nog aan topsport judo. Ik zocht een stageplek waarbij ik mijzelf als fitnessinstructeur kon ontwikkelen, maar waarbij ik ook nog de focus kon leggen op mijn topsport. Team Balans stond er open voor om mijn stageuren te variëren zodat ik gewoon verder kon gaan met judo. Na mijn stageperiode bood Balans mij een contract aan waardoor ik mijn werkzaamheden kon blijven doen. Daar ben ik blij om want ik heb inmiddels een goede band opgebouwd met de leden!

Door mijn sportieve achtergrond vind ik het heel interessant om mensen te helpen. Vooral in de krachttraining en tijdens het les geven. Ik sta altijd open voor vragen en vind het belangrijk dat onze leden weten dat ik voor ze klaarsta. Mijn doel is om iedereenhet gevoel te geven dat ze thuis zijn bij Balans en zichzelf kan zijn. Hierdoor vinden mensen het gelijk al fijner om te gaan sporten en blijven ze ook komen.

Inmiddels ben ik gestopt met mijn judocarrière maar ik ben nog veel aan het sporten. Meestal krachttraining maar sinds kort ben ik ook wel op de golfbaan te vinden. Het voelt goed om fit te zijn en fit te blijven.