hans.jpg

Hans van de Veen

hans van de veen

"Bewust met je gezondheid bezig zijn,

er over nadenken, daar gaat het om."

 

Mijn naam is Hans van de Veen en ik werk nu al meer dan 13 jaar bij Balans. Dat lijkt lang maar met vele leden die iedere dag anders zijn maakt het geen dag gelijk.

Mensen motiveren om door te zetten, samen trainingsprogramma's opstellen en een luisterend oor bieden biedt veel variatie. Daarnaast geeft het mij veel voldoening om te zien dat mensen fitter worden en beter in hun vel gaan zitten; letterlijk en figuurlijk! Het is niet belangrijk of je nu 10 of 110 kilo drukt, je bent in ieder geval goed bezig en daar begint het mee. Bewust met je gezondheid bezig zijn, er over nadenken, daar gaat het om.

Zelf ben ik ooit begonnen bij Balans om mijn kracht en uithoudingsvermogen op pijl te houden en sterker te worden. Ik windsurfte fanatiek maar wanneer het niet waaide wou ik toch ook kunnen sporten. Van 't een kwam het ander en ik begon in de weekeinden te werken bij Balans. Dat ging voor de wind ;) en ik begon er fulltime te werken. Sommige leden hier ken ik dan ook al vanaf het begin dat ik hier werk, dat schept toch een band en is me erg dierbaar. Sinds juli 2016 heb ik de club overgenomen waar ik erg trots op ben. 

Uiteraard sport ik zelf ook nog dagelijks en vind ik voeding ook heel interessant. Er is zoveel meer te halen uit gezonde voeding! Je gooit toch ook geen benzine in een diesel auto? Sport in combinatie met de juiste voeding zorgen wat mij betreft voor de balans die iedereen zou moeten ervaren. Zelf eet ik biologisch en zo puur mogelijk. Uiteraard drink ik ook wel eens een wijntje, dat kan prima. Daarnaast is stress ook van grote invloed op je gezondheid. Kom je frustraties daarom botvieren in de sportschool, je lijf (en geest) hebben er baat bij. Daar kunnen geen medicijnen tegenop!