Wat is wat?

groepslessen

 

"One person can be a crucial ingredient on a team,

but one person cannot make a team." 

Balans heeft een breed aanbod van groepslessen en fitness in groepsverband. Alles afgestemd op de behoeften van onze leden. Met meer dan 50 verschillende lessen per week gericht op actief, ontspannen, vetverbranden, conditie of spierversterking, is er voor elke doel een passende les.

Een greep uit het assortiment: STEPS, COREWORKOUT, PILATES®, POWERYOGA, FATBURN, DANCE, BODYBALANCE™, BODYPUMP™, BODYCOMBAT™, UXCROSS™, SPINNING® en THE BOOTCAMP CLUB.

Via Facebook weet je ook exact elke dag wie er les geven. Bij Balans gaat het dak eraf met de lessen van Less Mills en onze eigen bewezen concepten. Schrijf je nu in [HYPERLINK NAAR LIDMAATSCHAPPEN] of meld je aan voor een proefles.

 

WAT IS WAT

 

BOXFIT

Bokstraining door gediplomeerd bokstrainer Joe Bronya. Boksen is dé groepstraining die je fysiek en mentaal een stuk sterker maakt! Werken aan je coördinatie, je conditie verbeteren en heel veel vet verbranden. Boksen geeft je een onvergetelijke dosis energie en is vooral heel fun! Lichamelijk contact wordt vermeden. Deze technische trainingen zijn geschikt voor jong en oud.

 

UX CROSS

De UX Cross biedt sporters van elk niveau mogelijkheid om gevarieerd functioneel te trainen. Op en rond de UX Cross doen sporters oefeningen in de vorm van een circuittraining aansluitend op bewegingen die je in het dagelijks leven meemaakt zoals duwen, werpen, tillen, springen of klimmen. Een training vol afwisseling en plezier gericht op kracht, flexibiliteit, balans, conditie en coördinatie. Ook wordt hier gebruik gemaakt van de unieke TRXtraining, trainen op basis van je lichaamsgewicht. Verveling is uitgesloten!

 

DANCE

Dansen op populaire hits die hoog in de hitlijsten staan! Van nieuwe dance hits tot swingende Latin beats. Bij de DANCE lessen komen verschillende dansstijlen aan bod en wordt een uur lang een levendig, unieke en afwisselende les gegeven. Met DANCE heb je nooit het gevoel dat je bezig bent met een workout, omdat het zo leuk is! Geschikt voor elk niveau.

 

SPINNING

De spinning lessen zijn originele en populaire indoor cycling lessen! En dat is niet alleen omdat Spinning een onovertroffen manier is om jouw fitnessdoelstellingen werkelijkheid te maken. Dankzij eenvoudige (cyclische) bewegingen, top instructeurs en muziek die je stimuleert om te fietsten, is het nog niet zo leuk geweest om in top vorm te komen.

 

STEPS

Steps is een eenvoudige en atletische workout met een hoog fungehalte. Op meeslepende muziek voer je een stepprogramma uit met een instelbaar stepplatform. Enkele voordelen die je kunt verwachten van deze les zijn een strakker onderlichaam, een beter uithoudingsvermogen en coördinatie en meer functionele kracht van onder- en bovenlichaam.

 

BODY PUMP

Body Pump is de originele barbell class dat je hele lichaam krachtiger maakt. Deze 60-minuut durende workout daagt alle belangrijke spiergroepen uit door middel van de beste krachtoefeningen uit het fitnesscentrum zoals squats, bankdrukken, deadliften en bicep curls. Fantastische muziek, motiverende instructeurs en de mogelijkheid je eigen niveau te bepalen inspireren je om je doelen te behalen.

 

BODY BALANCE

Body Balance is de Yoga, Tai Chi, Pilates workout waarbij je flexibiliteit en kracht opbouwt en je een gevoel krijgt van rust en kalmte. Gecontroleerde ademhaling, concentratie en een zorgvuldige gestructureerde series van stretches, bewegingen en houdingen op muziek creëren een holistische workout die het lichaam in een toestand van harmonie en balans brengt.

 

BODY COMBAT

 

POWERYOGA

Breng lichaam en geest in balans. Een reeks vloeiende bewegingen in combinatie met ademhalingsoefeningen. Ontspanning door inspanning. Gegarandeerd een hele nieuwe succes ervaring.

 

FATBURN

Een unieke les binnen Balans! Door middel van een combinatie van simpele bewegingen op de step en spierverstevigende oefeningen met losse gewichten, wordt de vetverbranding gestimuleerd en je hele lichaam geshaped! Je conditie wordt verbeterd, je lichaam wordt strakker en uiteraard worden de overtollige pondjes flink aangepakt!

 

PILATES

Stabilisatie door gebruik van je buikspieren! Een groepstraining waarbij je werkt aan houdingsverbetering en bewustwording van je spieren. Wie wil er nu geen soepel, krachtig lichaam met strakke buikspieren? Deze combinatie met reguliere pilates en pilates met bal gaat je helpen dit doel te bereiken.

 

THE BOOTCAMP CLUB

Ook buiten trainen kan bij Balans! Trek je buitenschoenen aan en train mee met The Bootcamp Club. In een groep doe je effectieve oefeningen in de buitenlucht waarbij je gebruik maakt van alles wat er te vinden is in de omgeving. Weer of geen weer!