Fitness

Individueel sporten

Individueel sporten kan doormiddel van fitness en cardiofitness. Het helpt je bij het bereiken van je doelstellingen. Zo kun je lekker fit en gezond blijven. Maar ook gericht afvallen of extra spiergroei creëren.

individueelOnze gratis trainingschema’s worden door onze gediplomeerde instructeurs voor jou op maat gemaakt. Daarnaast worden alle oefeningen individueel aan je uitgelegd.

Wij werken met het interactieve Fitlinxx systeem om de begeleiding en het behalen van je doelstellingen te versnellen en optimaal mogelijk te maken.

individueel2Wil je extra begeleiding, dan is een op een begeleiding door een Personal trainer mogelijk. Intensieve begeleiding met het maximale resultaat.

Plezier, effectiviteit en veiligheid zijn onze ingrediënten.

Elke sporter voelt zich bij ons in Balans.

 

personaltrainer

Personal Training

Het is vaak niet eenvoudig om jezelf keer op keer aan te sporen actief te worden en te blijven. Personal Training is de meest effectieve en persoonlijke trainingsmethode om jezelf in conditie te brengen. Of het nu gaat om afvallen, conditieverbetering of fitheid en gezondheid in algemene zin: Persoonlijk trainings- en voedingsadvies met als doel een optimaal en gezond functionerend lichaam.

 

Waarom Personal Training?

Een ReSeth Trainer is een lifestyle coach, hij kan meer dan alleen een trainingsschema opstellen voor in het sportcentrum zelf. Een lifestyle coach geeft klanten ook begeleiding en advies in het behalen van een gezonde levensstijl. En deze ook goed vol te houden. Durf jij het aan om geReSeth te worden?

  • afvallen / strakker in je vel zitten
  • meer kracht / spiermassa
  • je fitter voelen
  • betere coördinatie / houding
  • van je (rug)klachten af
  • meer plezier / afwisseling in je training
  • door voeding toe te passen als medicijn weer optimale gezondheid te verkrijgen

Re Seth Logo

 

trx

T.R.X.

Een unieke vorm van fitness en geschikt voor iedereen. Het is een originele op lichaamsgewicht gebaseerd trainingscircuit. Op elk fitnessniveau train je kracht, balans, flexibiliteit en kern stabiliteit. Al met al de perfecte work-out voor iedereen!

 

 

Multifunctioneel trainingstoestel de UXCROSS.

UXCROSS    uxcross2    uxcross3

De UX Cross geeft alle mogelijkheden voor effectieve functionele trainingen en is voor iedereen uitdagend. Trainingen in meervoud omdat na één training nog niet een fractie van de mogelijkheden is uitgediept. Oefeningen zijn gericht op kracht, flexibiliteit, balans, conditie en coördinatie. Perfect voor small group trainingen of één-op-één personal training. Kortom, creëer volledig je eigen uitdagingen, de mogelijkheden zijn eindeloos. Verveling is uitgesloten!

De wijze van trainen is gebaseerd op bewegingen vanuit de krachtsport, gymnastiek/turnen en vanuit het leger. De workouts bestaan uit oefeningen waarbij je lichaam als geheel beweegt en het een wedstrijd is tegen jezelf of de ander. De UX cross is dus ook uitermate geschikt voor personen die fysiek presteren een uitdaging vinden en sportief gezien alles eruit willen halen.

Effectiever trainen dan ooit!  Bekijk snel onze eGym-Cirkel